T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / BEYPAZARI - Namık Kemal Ortaokulu

Namık Kemal Ortaokulu

Telefon
0546 271 58 17 / 0312 763 22 57
Belgegeçer
0312 763 22 57
WEB
https://beypazarinamikkemal.meb.k12.tr
Adres
KURTULUŞ MAH. NAMIK KEMAL 1 SK. NO 13 BEYPAZARI / ANKARA
Vizyon
Yetenekleri doğrultusunda geçmişini bilen geleceğini görebilen,teknolojilerden optimum düzeyde yararlanabilen, bu özellikleri sürekli yenileyen geliştiren bireyler yetiştirmek. ”Bilime,sanata,demokrasiye,ulusal kültürüne ve geçmişine saygılı, hümanist, ahlaklı, üretken,girişimci,öz güvenli,kimlik sahibi,çevreci öğrenciler” yetiştirmekle tanınmak.
Misyon
Öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek,öğrencilerimizi çalışmalarımızın odak noktası saymak,eğitimciler olarak kendimizi sürekli yenilemek-geliştirmek,başarıyı arttırmak adına sorumluluk almak ve verimli olmak,birbirimize ve öğrencilerimize saygı duymak, farklılıklarımızı ve görüş ayrılıklarımızı zenginlik, çok renklilik olarak düşünmek, değişimi deneyimle besleyerek gerçekleştirmek, inançlı,üretken, enerjik, coşkulu ve farklı olduğumuza inanmak ve bu amaçla,”Gelecekte nasıl bir okul bekliyorsunuz?” sorusuna verilen cevapları değerlendirerek okulumuzda TKY ruhunun benimsenmesini sağlamaktır.
Başarılar
IV. Şiir Olimpiyatlarında okul elemelerinde birinci olan öğrencimiz Beyza GÖKGÖZ, ilköğretimlerde ilçe birincisi olarak il elemelerine katılmayı hak kazanmıştır.
Öğretmen :40
Öğrenci :449
Derslik :18
Kütüphane Kitap Sayısı :1517
Öğretim Şekli :Tam Gün-Gündüz
Saatler
Giriş Saati:08.30 Çıkış Saati:14.55
Isınma
Merkezi Isıtma Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
-
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine 100 Km uzaklıktadır. İlçe Merkezine 1,86 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ICT4INCLUSION (Yenilikçi Yaklaşımlar İçin Öğretmenlerin Bilgi İletişim ve Teknoloji Yeterliliklerinin Artırılması ve Özel Gereksinimli Öğrencilerin Dahil Edilmesi)
Yazdır